Saltar a continguts

Associació Petits Músics del Món

Navegació

Menú principal

Cooperació a Malawi

Imatge de complement
Cor de nenes i nens

Des de Petits Músics del Món, col·laborem estretament amb el Centre Music Crossroads Of Malawi, situat a Lilongwe, districte 23; donant suport a la formació musical dels components del "Hear us Children Choir", un cor format per entusiastes cantants de 6 a 16 anys amb molt bones veus i molta energia.

Com Col·laborem?

Des de l'organització facilitem l'accés a la seva educació musical (lectura, escriptura, coneixements...) i a la millora dels recursos
- Supervisant la seva formació ...

Imatge de complementAmpliar imatge

Des de Petits Músics hem creat i dinamitzat un grup de professors de música i enviem material pedagògic com son els cançoners i partitures, per a la seva utilització a les classes.

Així mateix organitzem estades dels nens de Malawi a Catalunya, Sant cugat, organitzant concerts i tallers musicals a les nostres escoles; en un marc de sensibilitat educativa a través de la música i on ambdúes cultures comparteixen visions, experiències, etc i en termes d'igualtat.

cançonerAmpliar imatge

Petits Músics del Món va iniciar en el 2013 el Projecte Birimankhwe, en col·laboració amb Music Crossorads Malawi.

Aquest ha consitit en fer un gran treball de recerca de la música popular de Malawi per tal de transcriure-la. D'aquesta manera, es recullen moltes cançons que per tradició s'aprenien oralment i cuidem de salvaguardar-la. Així mateix, aquest material que ha implicat a part de la societat de Malawi, els seus professors i músics en la recerca, conclou amb un material didàctic ...

Imatge de complementAmpliar imatge
Veure vídeo

Video resum del treball i seminaris realitzats a l'agost

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats