Saltar a continguts

Associació Petits Músics del Món

Navegació

Menú principal

Aprenem a cooperar

Imatge de complement

Tots sabem què és cooperar però, ja sabem com fer-ho? Què cal tenir en compte?
Amb aquest taller volem que els/les estudiants puguin viure de manera pràctica què implica la cooperació, entendre conceptes bàsics sobre riquesa i benestar per crear projectes sostenibles i viables en el context del país de treball.

A més, coneixeran de més a prop una realitat ben diferent amb el grup de joves de Malawi amb qui podran posar en comú propostes de millora (en les dues direccions!), preguntar i descobrir-se amb la música com a idioma comú.

Imatge de complement
Campanya de sensibilització educativa

Des de Petits Músics del Món ONGD ens complau presentar-vos la nova proposta per aquest curs pel Pla de Dinamització educativa (Ajuntament de Sant Cugat) en el marc de la campanya de sensibilització “Aprenem a Cooperar”: els “Tallers amb músics de Malawi” aquest any amb el programa “Reporters a l'escola”.


Aquest proper mes de MAIG rebrem la visita del Model Choir de Malawi, un cor mixt de cantaries joves i adults procedents de Malawi i us animem a sol•licitar aquests tallers pel vostre centre, a realitzar en la setmana del 5 al 9 de maig preferentment.

Aquest any, per a donar més profunditat i sentit a la proposta comptem amb el suport de TV sant Cugat per a que una delegació de cada centre faci un reportatge que s’emetrà sota el títol “Reporters a l’escola amb Malawi”.

Imatge de complement Ampliar imatge

Petits Músics del Món, gràcies a l'ajuda i suport de moltes entitats i col·laboradors, ha realitzat, editat i distrubuit a Malawi, el "Cançoner Hear Us".

El cançoner, que recull cançons popular de Malawi i boniques ilustracions fetes pels nens, és a la venda per 15€.

Els diners recaptats serviran per a sufragar les despeses d'edició del Cançoner, així com l'enviament d'alguns exemplars a Malawi, on faran també una impressió a major escala destinada als seus centres educatius i a la difusió del repertori inclòs al llibre.

Imatge de complement Ampliar imatge

"Aprenent a cooperar" és un projecte engegat per Petits Músics del Món ideat perquè els infants i joves facin el pas de la sensibilització i la descoberta a l'acció concreta.

L'objectiu del projecte és introduir els participants en el món de la cooperació i oferir-los una experiència real en aquest camp. Els estudiants conviuen amb grups africans, que els hi fan una mostra de la seva riquesa artística - musical.

Gràcies a l'esforç conjunt i amb Music Crossroads Malawi, hem pogut elaborar i editar el “Cançoner Hear Us”, un recull de cançons populars malawianes que donarà resposta a la gran manca de material didàctic a Malawi, en especial el centrat en el repertori i la cultura propis.

Aquest projecte ha apostat també per un treball de descoberta de les cançons incloses en el cançoner que permetran mantenir en marxa un dels aspectes centrals de l'activitat de Petits Músics del Món: la sensibilització a través de l'educació musical.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats