Saltar a continguts

Associació Petits Músics del Món

Navegació

Menú principal

Petits Músics del Món

És una ONGD catalana que realitza projectes de sensibilització i cooperació cultural a través de la música, centrada principalment en l'educació de nens/es i joves.

 

En l’àmbit de la cooperació treballem a Malawi, un dels països més desfavorits de l'Àfrica. Per altra banda sensibilitzem al món occidental per a aconseguir una societat més conscient i responsableorganitzem jornades d’intercanvi cultural amb alumnes d'ambdós països a fi de posar en contacte dues realitats molt diferents. 

Imatge de complement
Ampliar imatge

La nostra filosofia

Creiem en la potencialitat de la comunitat africana i treballem engegant projectes que fomentin el seu desenvolupament autònom i generin llocs de treball ajustats a la seva realitat evitant dependències.

Els nostres projectes neixen del diàleg entre iguals i no de la imposició de la nostra visió europea. El terme ONGD és per a nosaltres compartir, intercanviar i aprendre entre iguals.  

Com ho fem? 

Espectacles Musicals, intercanvis, convivencia, tallers, educació… son les nostres eines per a crear un marc d’aprenentatge entre iguals i amb la música com a argument.

I perquè amb la música?

Volem emfatitzar el valor de la música com a llenguatge universal, capaç d'unir les diverses cultures superant les barreres de les diferències socials i com a eina eficaç d'integració social i creixement personal. 

 

A través de la música es crea el diàleg i la cooperació. 

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats