Saltar a continguts

Associació Petits Músics del Món

Navegació

Menú principal

Petits Músics del Món

És una ONGD catalana que realitza projectes de sensibilització i cooperació cultural a través de la música, centrada principalment en l'educació de nens, nenes i joves.

En l’àmbit de la cooperació treballem a Malawi, un dels països més desfavorits de l'Àfrica, que avui dia ocupa el lloc 170 (de 183) pel que fa a l'Índex de Desenvolupament Humà (IDH). D'altra banda, impulsem activitats de sensibilització, sobretot adreçades a les escoles de primària i secundària,  a casa nostra,  per a aconseguir una societat més conscient de la realitat, responsable i solidària organitzant jornades d’intercanvi cultural amb joves de Malawi i de Catalunya posant en contacte dues realitats molt diferents.

Imatge de complement
Ampliar imatge

La nostra filosofia

Creiem en la potencialitat de la comunitat africana i treballem donant suport a projectes que fomentin el seu desenvolupament autònom i generin llocs de treball ajustats a la seva realitat evitant dependències.

Els projectes als que donem suport neixen del diàleg entre iguals defugint qualsevol tipus de visió eurocèntrica de l'ajuda al desenvolupament. Per  nosaltres cooperació vol dir  compartir, intercanviar i aprendre entre iguals.  

Com ho fem? 

Espectacles Musicals, intercanvis, convivència, tallers, educació… són les eines que ens permeten crear un marc d’aprenentatge entre iguals i amb la música com a argument.

I per què amb la música?

Volem emfasitzar el valor de la música i la dansa com a llenguatges universals, que apropen cultures i ens ajuden a crèixer com a persones d'un sol món. 

A través de la música es crea el diàleg i la cooperació. 

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats